TREK Checkpoint ir modernu cilvēku augstākajām prasībām atbilstošs universāls velosipēds, kas ir piemērots praktiski jebkuram ceļa segumam un dzīves situācijai.

Tādas praktiskas lietas, kā hidrauliskās disku bremzes, papildu klīrens platākām riepām un ļoti ērta ģeometrija padara šos velosipēdus piemērotus jebkuram ceļa segumam un ceļojuma mērķim, bet šosejas velosipēdiem raksturīgā stūre nodrošinās iespēju izvēlēties piemērotāko sēdēšanas un vadīšanas pozīciju ilgstošos braucienos.

Trek Checkpoint gravel velosipēds

Checkpoint var aprīkot ar dubļu sargiem, vairākiem bagāžniekiem, uzkarināmām ceļojumu somām, 3 dzērienu pudeļu turētājiem, citiem aksesuāriem un daudzām mazāka izmēra somiņām, kurās ērti glabāt pirmās nepieciešamības lietas/priekšmetus.

Ievērojamais riepu klīrens dod iespēju uzmontēt līdz pat 45mm platas riepas, padarot Checkpoint par īstu visurgājēju.

Checkpoint būs pieejama tādi tehnoloģiski risinājumi kā Shimano GRX transmisija, hidrauliskas disku bremzes, bezkameru riepas, BlendR stiprinājumu sistēma, karbona rāmis un rati, IsoSpeed rāmja konstrukcija.

Īpaši jāatzīmē aizmugurējās ass horizontālās pārvietošanas/pielāgošanas [horisontal sliding dropout] iespēja, kas ļaus mainīt velosipēda riteņu bāzi, tādejādi mainot tā gaitas un vadāmības īpašības atkarībā no pielietojuma, tāi skaitā pārveidojot to par hipsteru ikdienas “single” speed velosipēdu!

Checkpoint ir ļoti spējīgs universāls kareivis, kas Tev uzticami kalpos garos tūrisma ceļojumos, sportiskos izbraucienos vai ikdienā, pārvietojoties pilsētas džungļos.

Ja nezini sava ceļojuma/brauciena galamērķi, bet Tev jābūt drošam, ka Tu to spēsi sasniegt, izvēlies – Checkpoint!

Detalizētāka informācija par gravel tipa velosipēdiem TREK tīmekļa vietnē! Šeit jūs varat apskatīt mūsu veikalos pieejamos gravel tipa velosipēdus.

Tevi varētu arī interesēt citi velosipēdi ar līdzīgu pielietojumu: Superior X-Road EliteSuperiorX-Road Team EliteDomane AL Disc

Prece pevienota vēlmju sarakstam
Prece pievienota preču salīdzināšanai.



Vēlies saņemt jaunāko informāciju pirmais?

Mēs tev paziņosim par jaunumiem no Veloprofs.lv
Tu uzzināsi par mūsu jaunumiem, akcijām un izpārdošanām  ātrāk par citiem!

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).
Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu,
preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni
vēlaties redzēt savā datorā,— lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna.
Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.