Lai arī Superior eXC 7039 ir veidots kā budžeta klases elektriskais velosipēds, ar kuru Tu varētu sākt apgūt aizraujošo elektro velosipēdu pasauli, tas pārsteidz ar sniegumu un, faktiski, tas ievērojami pārsniedz ikdienas cilvēka vajadzības un spējas (gan snieguma, gan jaudas, gan darbības vienmērīguma/komforta ziņā).

Elektriskais kalnu velosipēds Superior eXC 7039

Shimano Steps E7000 motori ir pazīstami ar savu ilgmūžību, kluso un intuitīvo darbību un kombinācijā ar jaudīgu akumulatoru (504w) tie nodrošina sniedzamību līdz pat 120 km, kas atbilst 3-5 stundu braucienam.

Izmantojot Shimano E-tube aplikāciju varēsi ne tikai pilnība kontrolēt savu motoru, akumulatoru un sensorus, bet arī varēsi veikt nepieciešamo iestatījumu maiņu, lai pielāgotu velosipēda sniegumu savām vajadzībām.

Elektriskais kalnu velosipēds Superior eXC 7039

Shimano Deore 1x11 (11-42) transmisija dos iespēju piemeklēt sabalansētu pārnesumu optimālai motora un kāju sadarbībai, bet Block Lock sistēma pasargās rāmi no stūres izraisītiem bojājumiem un Tevi no savainojumiem.

Superior eXC 7039 rāmis veidots sports-tūrisms kategorijas braucējiem, tāpēc tas būs gan komfortabls ilgstošos braucienos, gan labi vadāms tehniski sarežģītās trasēs vai pat šķēršļotā apvidū. Rūpnīcā sagatavotās dubļu sargu un bagāžnieku stiprinājumu vietas ļaus Tev velosipēdu pielāgot ērtai ikdienas lietošanai vai tūrisma braucieniem.

Elektriskais kalnu velosipēds Superior eXC 7039

Superior eXC 7039 B modelis būs aprīkots ar Bosch motoru/piedziņas sistēmu un tam būs nedaudz ietilpīgāks akumulators (625W), kas nodrošinās sniedzamību līdz 150 km, taču kopumā abas sistēmas nodrošina līdzvērtīgu sniegumu un to darbība atšķiras tikai niansēs.

Iepazīsties ar atbildēm uz biežāk uzdotajiem jautājumiem un noskaidro citas lietderīgas lietas par elektriskajiem velosipēdiem un tehnoloģijām mūsu bloga sadaļā.  

Superior eXC 7039 labs sākums jauniem atklājumiem!

Prece pevienota vēlmju sarakstam
Prece pievienota preču salīdzināšanai.



Vēlies saņemt jaunāko informāciju pirmais?

Mēs tev paziņosim par jaunumiem no Veloprofs.lv
Tu uzzināsi par mūsu jaunumiem, akcijām un izpārdošanām  ātrāk par citiem!

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).
Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu,
preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni
vēlaties redzēt savā datorā,— lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna.
Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.