Superior eXR 6050 Touring ir aprīkots ar izturīgu Shimano Steps E6100 dzinēju, kas ir lieliski piemērots gariem braucieniem pa dažādiem velomaršrutiem/velo takām vai pārvietojoties pa pilsētu ikdienā. Pateicoties rāmī integrētiem trošu apvalkiem, dubļu sargiem, atbalsta kājai, bagāžniekam, gaismas ķermeņiem/lampām un saslēgu jau standarta aprīkojumā, eXR 6050 Touring ievērojami pārsniedz konkurentu piedāvājumu attiecīgajā cenu kategorijā.

Elektriskais pilsētas velosipēds Superior eXR 6050

Rāmī pilnībā integrēts akumulators ar 504 W ietilpību nodrošinās sniedzamību līdz pat 150 km, bet izturīgais un jaudīgais 250W Shimano Steps E6100 dzinējs ar 60 NM griezes momentu nodrošinās nepieciešamo jaudu jebkuros kāpumos ar jebkuru kravu. Zemas rites pretestības 2” riepas kombinācijā ar priekšējo amortizatora dakšu nodrošinās optimālu sniegumu gan uz ļoti līdzena ceļa virsmas, gan uz bedrainiem un nesakārtotiem pilsētas infrastruktūras posmiem.

Izmantojot Shimano E-tube aplikāciju varēsi ne tikai pilnība kontrolēt savu motoru, akumulatoru un sensorus, bet arī varēsi veikt nepieciešamo iestatījumu maiņu, lai pielāgotu velosipēda sniegumu savām vajadzībām.

Elektriskais pilsētas velosipēds Superior eXR 6050

Dāmām un cilvēkiem ar īpašām komforta prasībām ir pieejams Superior eXR 6050 L Touring lowstep modelis, kam ir L veida formas rāmis, kas atvieglos brauciena uzsākšanu un apstāšanos.

Superior eXC 7039 B Touring modelis būs aprīkots ar Bosch Active Line motoru/piedziņas sistēmu un tam būs nedaudz mazākas ietilpības akumulators (500W), kas nodrošinās sniedzamību līdz 140 km, taču kopumā abas sistēmas nodrošina līdzvērtīgu sniegumu un to darbība atšķiras tikai niansēs.

Superior eXR 6050 (B) Touring ir labākais risinājums Tev, ja esi nolēmis mest izaicinājumu tradicionālajam sabiedriskajam transportam un vēlies dot reālu ieguldījumu klimata pārmaiņu ierobežošanā. Pievienojies!

Iepazīsties ar atbildēm uz biežāk uzdotajiem jautājumiem un noskaidro citas lietderīgas lietas par elektriskajiem velosipēdiem un tehnoloģijām mūsu bloga sadaļā.  

Apskati mūsu Superior eXR Touring piedāvājumu. 

Prece pevienota vēlmju sarakstam
Prece pievienota preču salīdzināšanai.



Vēlies saņemt jaunāko informāciju pirmais?

Mēs tev paziņosim par jaunumiem no Veloprofs.lv
Tu uzzināsi par mūsu jaunumiem, akcijām un izpārdošanām  ātrāk par citiem!

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).
Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu,
preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni
vēlaties redzēt savā datorā,— lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna.
Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.