Sieviešu anatomija un fizioloģija būtiski atšķiras no vīriešu anatomijas un fizioloģijas, tāpēc ne vienmēr “unisex” prece būs piemērota abiem dzimumiem, lai arī ražotājs parasti to apgalvo. Dažas sīkas lietiņas var palīdzēt dāmām/sievietēm justies uz velosipēda komfortablāk un padarīt braucienus garākus un patīkamākus.

Laimīga sieviete ar puķēm uz acīm

Anatomiskais sēdeklis vai sēdeklis ar gela pildījumu. Sēdeklis ir nedaudz platāks, īsāks un labāk pielāgots sievietes auguma īpatnībām, nekā “tradicionālais” sēdeklis. Gēla pildījums nodrošina sēdekļa virsmas pielāgošanos kāju/pedāļu kustībām un samazinās berzi par apmēram 20% (ražotāja informācija)

Bontrager Fluid Saddle ērts ikdienas velo sēdeklis

Stūres rokturi ar amortizējošu platu atbalsta virsmu. Lielai daļai mūsdienu velosipēdiem ir raksturīga ķermeņa pozīcija, kas rada paaugstinātu slodzi uz roku/plecu daļu. Lai mazinātu slodzes ietekmi ieteicams izmantot stūres rokturus, kam ar platu atbalsta virsmu un amortizējoša materiālu.

Bontrager Satellite ērti velo rokturi

Velocimdi ar polsterējumu. Velocimdi ar īpašu polsterējumu palīdzēs amortizēt stūres triecienus uz plaukstu un tās locītavu. Īpaši noderīgi šādi cimdi būs braucot ar velosipēdu bez amortizatora.

Bontrager Satellite ērti velo rokturi

Pretberzes krēms sievietēm. Kvalitatīvs krēms samazinās berzi starp Tavu ādu un apģērbu (velošortu pamperu daļu) kā arī veiks dezinfekcijas funkciju, samazinot sviedru un karstā laika radīto iekaisuma risku.

pretberzes krēms sievietēm

Sieviešu velo šorti. Mīksts un elastīgs kompresējošais pamatmateriāls kopā ar polsterējumu (pamperu) nodrošinās maksimālu komfortu visas dienas garumā, bet plašā jostas vieta nodrošinās vienmērīgu spiediena sadalījumu. 

Sieviešu velo šorti
Prece pevienota vēlmju sarakstam
Prece pievienota preču salīdzināšanai.



Vēlies saņemt jaunāko informāciju pirmais?

Mēs tev paziņosim par jaunumiem no Veloprofs.lv
Tu uzzināsi par mūsu jaunumiem, akcijām un izpārdošanām  ātrāk par citiem!

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).
Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu,
preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni
vēlaties redzēt savā datorā,— lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna.
Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.