Ja vien esi kaut reizi par to iedomājies, tad atbilde ir – “Jā”. Elektriskais velosipēds Tev sniegs pilnīgi jaunas emocijas – Tu redzēsi vairāk, Tu piedzīvosi vairāk un ilgāk, Tu spēsi vairāk, bet galvenais, Tu palīdzēsi mūsu planētai dzīvot.

Mūsdienīgs un moderns elektriskais velosipēds ir aprīkots ar jaudīgu motoru (250w), ar augstu griezes momentu (70-80 NM) un akumulatoru līdz 630 Wh, kas nodrošina līdz pat 150 km sniedzamību ar vienu akumulatora uzlādi. Elektrisko velosipēdu vilnis ir pārņēmis attīstītās ES valstis un tas pamazām tuvojas arī Latvijai.

Atkal uz velosipēda. Ja neesi kādu laiku aktīvi sportojis vai braucis ar velosipēdu, elektriskais velosipēds dos Tev iespēju izbaudīt jaunības dienu piedzīvojumus un enerģijas pieplūdumu. Elektriskais motors efektīvi un intuitīvi palīdzēs Tev doties dažādos piedzīvojumu un atpūtas izbraucienos.

Trek elektriskais velosipēds

Lidojums kalnā. Vienalga vai esi uz meža takas, dubļos vai brauc kalnā (kas nekad nebeigsies), papildu jauda un atbalsts Tev palīdzēs saglabāt enerģiju, lai varētu ilgāk priecāties par braucienu. Ardievas automašīnai. Dodies uz darbu, ved no veikala smagu un pilnu iepirkumu grozu, pārvietojies pa pilsētu darba darīšanās – to visu iespējams darīt svaigā gaisā, bez sastrēgumiem un uzlabojot savu fizisko formu.

Domā par mūsu planētu. Izmantojot elektrisko velosipēdu ikdienā, Tu samazināsi siltumnīcu efektu radošo gāzu izmešu apjomu atmosfērā – tas palīdzēs apturēt mūsu planētas sasilšanu un neatgriezeniskas pārmaiņas vidē, kurā mēs dzīvojam.

Domā ekonomiski. Vidējas degvielas izmaksas uz 100 km, pārveidojoties ar automašīnu, ir apmēram 10EUR, bet vidējas automašīnas cena ir 25000EUR. Velosipēda akumulatora uzlāde, ar kuru Tu vārēsi nobraukt 100km, izmaksās apmēram 1 EUR, bet vidējā mūsdienīga elektriska velosipēda cena ir 2500 EUR. Vienkārši salīdzini!

Trek elektriskais velosipēds

Atklāj jaunus apvāršņus. Dari to droši! Izvēlies garākus vēl nebijušus ceļus vai meža takas uz mājām, kurus nekad vēl neesi izmantojis. Elektriskais velosipēds vairākkārtīgi palielina Tavas spējas doties garākos un ilgākos izbraucienos. Pilnīgi jaunas iespējas paver garāki tūrisma izbraucieni ar elektrisko velosipēdu – ikdienas veicamā distance var pieaugt pat 1.5-2 reizes, turklāt Tu varēsi ievērojami palielināt līdzi ņemamo lietu/priekšmetu kopējo svaru.

Prece pevienota vēlmju sarakstam
Prece pievienota preču salīdzināšanai.



Vēlies saņemt jaunāko informāciju pirmais?

Mēs tev paziņosim par jaunumiem no Veloprofs.lv
Tu uzzināsi par mūsu jaunumiem, akcijām un izpārdošanām  ātrāk par citiem!

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).
Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu,
preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni
vēlaties redzēt savā datorā,— lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna.
Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.