Mūsdienās velosipēds ar kompozītmateriālu (karbona) rāmi, ratiem un citām detaļām nav retums, taču vai tas ir nepieciešams ikdienas braucējam?

Velosipēds ar karbona rāmi būs stingrāks un vieglāks, labāk amortizēs/slāpēs ceļa negludumus, tādejādi mazinās Tavu nogurumu, bet velosipēda rāmja ģeometriju būs iespējams labāk pielāgot Tavam augumam. Kompozītmateriāliem (karbonam) nav metāliem raksturīgo noguruma pazīmju, tāpēc tas kalpos ļoti ilgi.

Karbona šosejas velosipēdi Trek

Karbona rāmja detaļas ir pārklātas ar ļoti biezu krāsas un lakas aizsargslāni, kas pasargās kompozītmateriāla šķiedras no skrāpējumiem/triecieniem un nodrošina ilgtspējīgu lietošanu. Veloprofs.lv servisos nereti sastopami velosipēdi ar +8 g veciem kompozītmateriālu (karbona) rāmjiem.

Ja vēlies baudīt braucienu, uzlabot sniegumu sacensībās vai vienkārši braukt tālāk un ilgāk, izvēlies velosipēdu kompozītmateriālu (karbona) rāmi. Kompozītmateriālu (karbona) ražošanas tehnoloģijas ir ievērojami attīstījušās, un šobrīd velosipēdi ar kompozītmateriālu (karbona) rāmi pieejami arī demokrātiskajā velosipēdu cenu kategorijā.

TREK tic kompozītmateriāliem (karbonam), tāpēc visiem saviem velosipēdu rāmjiem nodrošina bezierunu mūža garantiju pret rūpnieciskiem defektiem, bet lojalitātes programmas ietvaros TREK samainīs arī nejauši sabojātos karbona ratus/aploces vai iedos būtisku atlaidi Trek karbona rāmim, kas tiks sabojāts negadījumā.

Vairāk par tehnoloģijām... 

Prece pevienota vēlmju sarakstam
Prece pievienota preču salīdzināšanai.



Vēlies saņemt jaunāko informāciju pirmais?

Mēs tev paziņosim par jaunumiem no Veloprofs.lv
Tu uzzināsi par mūsu jaunumiem, akcijām un izpārdošanām  ātrāk par citiem!

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).
Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu,
preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni
vēlaties redzēt savā datorā,— lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna.
Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.