Kopš 2020. gada rudens Veloprofs veikalos ir nopērkami Šveices zīmola ON apavi, kurus pamatoti var uzskatīt vienus no pasaulē labākajiem skriešanas un brīvā laika apaviem pasaulē - tos plaši lieto ne tikai augstākās klases profesionāli skrējēji un citu sporta veidu pārstāvji, bet arī cilvēki, kas ikdienā novērtē apavu komfortu un ilgmūžību.

ON running Cloud Waterproof skriešanas apavi

Visu ON apavu raksturīgākās iezīmes ir komforts, vieglums un atsperīgums/amortizācija – būtībā tās ir visas svarīgākās detaļas gan sportam, gan ikdienai. Izstrādājot ON apavus, Šveices kompānija balstījās uz četriem galvenajiem principiem:

  • Galvenais ir amortizēt, nevis koriģēt. Skriešanai jābūt priekpilnai, nevis stingri kontrolētai un ierobežojošai nodarbei. Inteliģento tehnoloģiju CloudTecTM spilvens nodrošina trieciena absorbēšanu un svara dabīgu pārnesi uz zoles pamatni, kuras stingrākā daļa nodrošina atsperīgumu.

  • Brīvas kustības Tavai pēdai. ON apavi nemēģinās kontrolēt Tavu pēdu ar cietu vienmērīgu zoli. Gluži pretēji – dažādie un atšķirīgie zoles elementi individuāli pielāgojas pēdas kustības aspektiem, taču kopumā tie darbojas kā vienota komanda, kas Tev palīdzēs skriet vai iet tieši tā, kā Tu vēlies, nevis nepieciešams.

  • Izmanto inerci jaunai kustībai. ON zoles nepieļaus kompromisus attiecībā uz saķeri, taču enerģija, kas radīsies trieciena/piezemēšanās brīdī tiks transformēta jaunai kustībai. Zoles spilveni veidoti tā, lai pēdas piezemēšanas spiediena spēku virzītu jaunam atspērienam.

  • Skriešana ir sports, nevis slimība. Kā jebkurā sporta veidā, arī skriešanā, Tu vari strādāt pie savām “vājākajām vietām” un ar laiku kļūt par labāko skrējēju. Arī “plakanā pēda” nav statisks veidojums un var būtiski mazināties no pareizas fiziskas slodzes, tāpēc ON piedāvā apavus dažāda sagatavotības līmeņa un fizioloģisko īpatnību cilvēkiem.

Rezultāts ir nepārspējams – ON apavos Tu tiešām jutīsies, kā pastaigājoties mākoņos!

https://www.on-running.com/en-lv/technology

Brīvā laika modeli On Cloud ir iecienījuši daudzu miljoni lietotāju visā pasaulē. Tas ir ļoti ērts un piemērots lietošanai ikdienā un pieejams arī Waterproof versijā, kas pasargās kāju pēdas no mitruma/nokrišņiem. Modelim ir pieejamas vairākas krāsu variācijas.

ON Cloud sieviešu modelis pilnībā izmaina priekšstatu par sieviešu apaviem – izrādās apavi var būt praktiski, ērti un eleganti un tos var lietot gan ikdienā, gan sportojot, gan aktīvi atpūšoties ar ģimeni.

Sieviešu ON Cloud apavi

Brīvā laika/pārgājienu apavi On Cloudrock Waterproof ir labākā universāla apava izvēle rudenī un ziemā - ūdensnecaurlaidīgais, bet elpojošais materiāls aizsargās pēdu no mitruma un liekas svīšanas, bet papildu siltumizolācija nodrošinās komfortu arī pie zemas gaisa temperatūras.

ON rūpējas par planētas nākotni un ilgtspēju, tāpēc visos apavos, pēc iespējas tiek pielietoti otrreizējās pārstrādes materiāli. Apavi tiek izgatavoti dažādās pasaules valstīs, taču ON rūpīgi izvērtē partnerus un izvēlas tos, kas ievēro augstus ētikas standartus un ievēro starptautiskas cilvēktiesību normas.

Prece pevienota vēlmju sarakstam
Prece pievienota preču salīdzināšanai.



Vēlies saņemt jaunāko informāciju pirmais?

Mēs tev paziņosim par jaunumiem no Veloprofs.lv
Tu uzzināsi par mūsu jaunumiem, akcijām un izpārdošanām  ātrāk par citiem!

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).
Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu,
preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni
vēlaties redzēt savā datorā,— lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna.
Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.