Kāpēc izvēlēties starp ceļu un meža takām? Dual Sport ir piedzīvojumus mīlošs hibrīda velosipēds, kas der abiem un labi brauc ar abiem. Šis velosipēds nodrošina daudzpusīgu, stabilu un ērtu braukšanu, lai kurp jūs dotos, neatkarīgi no tā, vai braucat pa ceļiem vai meža takām.

Trek Dual Sport

Ērts, ātrs un izturīgs

Priekšējais amortizators nodrošina komfortu takās un ātrumu pilsētas ielās. Atsevišķiem Dual Sport modeļiem ir pieejama amortizatora bloķēšana, kas palielina efektivitāti uz gludiem ceļiem.

Trek Dual Sport

Īpaši stabils

Platajām, ar labu saķeri apveltītajām riepām ir tieši tik daudz saķeres, cik nepieciešams, lai droši brauktu pa grants ceļiem, bet nekā lieka, kas varētu palēnināt braukšanu pa asfalta seguma ceļiem.

Trek Dual Sport

Dual Sport ir ideāls treniņu sabiedrotais, un tam ir rāmī integrēta vieta DuoTrap sensoram, lai sekotu līdzi saviem fitnesa rādītājiem katrā braucienā.

Trek Dual Sport

Disku bremzes visiem laikapstākļiem

Jaudīgās disku bremzes ļauj jums ātri apstāties, turklāt tās ļauj viegli regulēt ātrumu. Turklāt tās darbojas jebkuros laikapstākļos, tāpēc jums nekad nebūs jāpārtrauc brauciens neliela lietus dēļ.

Dual Sport sieviešu. Šis daudzpusīgais braucamrīks ir piemērots jebkura dzimuma braucējiem, taču papildus standarta modeļiem Dual Sport klāstā ir arī Women's modeļi ar īpaši ērtu sēdekli un rokturiem.

Gatavs braukšanai uz darbu un piedzīvojumos. Papildu stiprinājumi ļauj viegli aprīkot šo velo jūsu piedzīvojumu stilam, sākot ar ikdienas braucieniem uz darbu un beidzot ar nedēļas nogales izbraucieniem. Katram Dual Sport rāmim ir stiprinājumi bagāžniekiem, dubļu sargiem, pudeļu turētājiem un atbalsta kājai.

Īsts universālais velosipēds. Dual Sport ir piemērots jebkurai braukšanai, sākot ar ikdienas braucieniem uz darbu un beidzot ar treniņiem un piedzīvojumiem ārpus ierastās ikdienas. Pateicoties daudzajām funkcijām, kas ļauj braukt visur, šis velosipēds ir visuniversālākais no visiem Trek piedāvātajiem modeļiem.

Tevi varētu interesēt arī šādi velosipēdu modeļi:

Trek FX

Lielisks fitnesa un ikdienas velosipēds

Superior XP969 kalnu velosipēds

Velosipēds sportam un pilsētas ikdienai

Trek Marlin kalnu velosipēds

Milzīgas spējas par minimālu cenu

Superior XC819

Kalnu velosipēds hobijam un atpūtai

Prece pevienota vēlmju sarakstam
Prece pievienota preču salīdzināšanai.



Vēlies saņemt jaunāko informāciju pirmais?

Mēs tev paziņosim par jaunumiem no Veloprofs.lv
Tu uzzināsi par mūsu jaunumiem, akcijām un izpārdošanām  ātrāk par citiem!

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).
Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu,
preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni
vēlaties redzēt savā datorā,— lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna.
Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.