Pārvietojoties ar velosipēdu viena satiksmes plūsmā ar automašīnām, ir būtiski, lai Tevi laicīgi redzētu citi satiksmes dalībnieki. Negadījumu gadījumā, kas diemžēl laiku pa laikam notiek, svarīgi ir mazināt trumu risku. Faktiski, velosipēda drošības aksesuāri ir nozīmīgāki Tavai drošībai, kā drošības josta un dienas gaitas gaismas automašīnai. Neaizmirsti par šiem aksesuāriem - tas Tevi pasargās no negadījumiem un mazinās traumu risku!

Trek Dual Sport

Pirmkārt, ķivere Tavas svarīgākas ķermeņa daļas – galvas un smadzeņu aizsardzībai. Jebkura veida ķivere ļoti būtiski samazinās traumas nopietnību, taču ja īpaši uztraucies par iespējamajiem kritieniem un sadursmēm, tad izvērtē iespēju iegādāties ķiveres ar Mips un WaveCel drošības tehnoloģijām. Ķivere velobraucējam ir tik pat svarīga, kā drošības josta auto vadītājam.

Otrkārt, sarkans mirgojošs aizmugurējais dienas gaitas lukturis, kas laicīgi padarīs Tevi pamanāmu apsteidzošajām automašīnām un citiem satiksmes dalībniekiem. Pētījumi rāda, ka ar dienas gaitas aizmugures lukturi Tevi būs iespējams saskatīt jau no vairāku kilometru attāluma, tāpēc sadursmes risks ar apsteidzošo automašīnu būs Ievērojami mazāks.

Treškārt, balts mirgojošs priekšējais dienas gaitas lukturis, kas padarīs Tevi labāk pamanāmu gan pretim braucošajām automašīnām un gājējiem, gan veicot izbraukšanas manevrus uz galvenā ceļa no vārtrūmes, stāvvietas vai mazākas nozīmes ceļa.

Ievērojami efektīvākās un jaudīgākās būs dienas gaitas lukturi ar LED lampiņām, kas barosies no akumulatora, kuru varēsi uzlādēt ar visparastāko USB vadu. Atceries, ka dienas gaitas lukturi jālieto arī labos laika apstākļos un tie nav piemēroti lietošanai diennakts tumšajā laikā.

Ceturtkārt, zvaniņš laicīgai gājēju un citu satiksmes dalībnieku brīdināšanai par to, ka Tu tuvojies.

Piektkārt, apģērbs ar spilgtiem un atstarojošiem elementiem. Mūsdienīgs velo apģērbs un apavi parasti satur spēcīgus atstarojošos elementus, kas būtiski uzlabo Tavu redzamību krēslā vai diennakts tumšajā laikā.

Tevi varētu interesēt arī šādi temati:

Prece pevienota vēlmju sarakstam
Prece pievienota preču salīdzināšanai.



Vēlies saņemt jaunāko informāciju pirmais?

Mēs tev paziņosim par jaunumiem no Veloprofs.lv
Tu uzzināsi par mūsu jaunumiem, akcijām un izpārdošanām  ātrāk par citiem!

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).
Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu,
preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni
vēlaties redzēt savā datorā,— lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna.
Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.